
Абрикосове варення з чебрецем
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Абрикосове варення з чебрецем
- абрикоси без кісточок: 750 г.
- цукор: 350 г.
- кілька гілочок свіжого чебрецю
Як приготувати Абрикосове варення з чебрецем
Готуємо так:
- Абрикоси нарізати шматочками, покласти в ємність, засипати цукром, залишити на пару годин.
- Поставити ємність з абрикосами на вогонь, покласти листочки чебрецю, варити після закипання 40 хв., в кінці знімати піну.
- Розлити по стерилізованим банкам, закатати.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Грушево-імбирне варення
-
Варення з обліпихи з шипшиною
-
Шипшиновий мармелад
-
Варення з моркви
-
Консервований салат з квасолі та болгарського перцю