Абрикосове варення з ківі

Абрикосове варення з ківі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Абрикосове варення з ківі

  • На 1 л варення:
  • абрикоси - 500 г,
  • ківі - 200 г,
  • бренді (або ром) - 70 мл,
  • лимонна кислота - 5 г,
  • цукор - 750 г.

Як приготувати Абрикосове варення з ківі

  1. Абрикоси розріжте на половинки і видаліть кісточки. Кожну половинку наріжте дрібними кубиками. Ківі облийте окропом і охолодіть. Зніміть шкірку, плоди ківі поріжте невеликими кубиками.

  2. Фрукти покладіть в глибоку тарілку, полийте бренді (або ромом), засипте цукром і перемішайте. Залиште на 60 хвилин. Фрукти перекладіть в каструлю, знову перемішайте і поставте на середній вогонь. Додайте лимонну кислоту і доведіть до кипіння, варіть 15 хвилин, помішуючи і знімаючи піну.

  3. Банки вимийте з содою, прокип’ятіть протягом 5 хвилин і поставте догори дном. Кришки прокип’ятіть і залиште у воді остигати.

  4. У банки розкладіть гаряче варення, дайте охолонути і закрийте герметично. Зберігайте в прохолодному темному місці.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал