Інгредієнти для приготування: Аджика з помідорів та горіхів
- помідори -3 кг,
- перець чилі -2 шт.,
- болгарський перець -500 г,
- волоські горіхи -500 г,
- часник -300 г,
- чорний мелений перець -2 ст. ложки,
- цукор -2 ст. ложки,
- сіль -1 ст. ложка,
- зелень за смаком,
- зерна коріандру і хмелі-сунелі до смаку.
Як приготувати Аджика з помідорів та горіхів
- Помідори поріжте довільними шматками і пропустіть через м’ясорубку.
- Одержаний томатний соус перекладіть в об’ємну каструлю, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Варіть соус одну годину.
- У перці видаліть насіння і плодоніжки. Пропустіть перець через м’ясорубку.
- Горіхи подрібніть блендером.
- Всі спеції змішайте і перетріть в ступці. У томатний соус додайте спеції, цукор, сіль і подрібнену зелень. Варіть 1 годину.
- За півгодини до закінчення варіння додайте в аджику подрібнений часник.
- Викладіть аджику в стерилізовані банки і закатайте стерилізованими кришками.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Консервовані білі гриби
-
Варення з кабачків і кураги
-
Швидко мариновані печериці
-
Конфітюр з гострого перцю
-
Домашній кетчуп