camcumgirls
Аджика з помідорів та горіхів

Аджика з помідорів та горіхів

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Аджика з помідорів та горіхів

  • помідори -3 кг,
  • перець чилі -2 шт.,
  • болгарський перець -500 г,
  • волоські горіхи -500 г,
  • часник -300 г,
  • чорний мелений перець -2 ст. ложки,
  • цукор -2 ст. ложки,
  • сіль -1 ст. ложка,
  • зелень за смаком,
  • зерна коріандру і хмелі-сунелі до смаку.

Як приготувати Аджика з помідорів та горіхів

  1. Помідори поріжте довільними шматками і пропустіть через м’ясорубку.
  2. Одержаний томатний соус перекладіть в об’ємну каструлю, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Варіть соус одну годину.
  3. У перці видаліть насіння і плодоніжки. Пропустіть перець через м’ясорубку.
  4. Горіхи подрібніть блендером.
  5. Всі спеції змішайте і перетріть в ступці. У томатний соус додайте спеції, цукор, сіль і подрібнену зелень. Варіть 1 годину.
  6. За півгодини до закінчення варіння додайте в аджику подрібнений часник.
  7. Викладіть аджику в стерилізовані банки і закатайте стерилізованими кришками.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал