Аджика зі слив

Аджика зі слив

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Аджика зі слив

  • слива -1 кг,
  • томатна паста -1 ст. ложка,
  • болгарський перець -2 шт.,
  • перець чилі -1 шт.,
  • часник -5 зубців,
  • хмелі-сунелі -1 ст. ложка,
  • цукор -2 ст. ложки,
  • сіль -1 ст. ложка.

Як приготувати Аджика зі слив

  1. Сливу помийте, видаліть кісточки. Покладіть сливу в каструлю, додайте сіль і цукор. Поставте варити. Коли при нагріванні слива пустить сік, додайте томатну пасту.
  2. Болгарський перець і перець чилі наріжте невеликими шматочками. Додайте до сливи перець і хмелі-сунелі. Варіть 10 хвилин.
  3. Додайте в аджику часник.
  4. Збийте аджику блендером до однорідної маси.
  5. Аджику закип’ятіть і розкладіть по стерилізованим банкам. Закатайте стерилізованими кришками.
Залишити коментар

Залишити відповідь до Надежда Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Аджика зі слив

  1. Смакота! Порцію можна збільшити, тому поїдаеться миттєво! Зробіть і ви не пожалкуєте! Дякую автору!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал