Інгредієнти для приготування: Аджика зі слив
- слива -1 кг,
- томатна паста -1 ст. ложка,
- болгарський перець -2 шт.,
- перець чилі -1 шт.,
- часник -5 зубців,
- хмелі-сунелі -1 ст. ложка,
- цукор -2 ст. ложки,
- сіль -1 ст. ложка.
Як приготувати Аджика зі слив
- Сливу помийте, видаліть кісточки. Покладіть сливу в каструлю, додайте сіль і цукор. Поставте варити. Коли при нагріванні слива пустить сік, додайте томатну пасту.
- Болгарський перець і перець чилі наріжте невеликими шматочками. Додайте до сливи перець і хмелі-сунелі. Варіть 10 хвилин.
- Додайте в аджику часник.
- Збийте аджику блендером до однорідної маси.
- Аджику закип’ятіть і розкладіть по стерилізованим банкам. Закатайте стерилізованими кришками.
Залишити відповідь до Надежда Скасувати відповідь
Одна відповідь до Аджика зі слив
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Смакота! Порцію можна збільшити, тому поїдаеться миттєво! Зробіть і ви не пожалкуєте! Дякую автору!