Апельсинова кава з цукатами

Апельсинова кава з цукатами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Апельсинова кава з цукатами

  • кава (вже зварена): 200 г.
  • цукор рафінований: 2 шт.
  • коньяк: ½ ч. ложки
  • цедра лимона та апельсина, кориця на кінчику ножа
  • гвоздика: 1 бутон
  • вершки збиті, цукати для оздоблення

Як приготувати Апельсинова кава з цукатами

Готуємо так:

  1. В емальованій каструлі змішати цедру лимона, апельсину, гвоздику та корицю. На столову ложку покласти рафінований цукор, полити коньяком та підпалити (має горіти не більше ніж 30 секунд).
  2. В каструлю налити приготовану каву, опустити в неї ложку з цукром та коньяком, перемішати. Нагрівати 5 хвилин, потім перелити в горнятко, прикрасити збитими вершками та цукатами.

* Щоб надати напою гарного вершкового відтінку, додайте до нього ½ ст. ложки підігрітого топленого молока. 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал