Апельсиновий кекс з журавлиною

Апельсиновий кекс з журавлиною

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 80 min

Інгредієнти для приготування: Апельсиновий кекс з журавлиною

  • вершкове масло - 200 г,
  • цукор - 200 г,
  • яйця - 4 шт.,
  • сметана - 200 г,
  • борошно - 270 г,
  • розпушувач тіста - 1,5 ч. ложки,
  • журавлина - 150 г,
  • сік і цедра 1 апельсина.

Як приготувати Апельсиновий кекс з журавлиною

  1. Вершкове масло кімнатної температури збийте з цукром і апельсиновою цедрою.

  2. Продовжуючи збивати, додайте по одному яйця.

  3. Підмісіть сметану і апельсиновий сік.

  4. В останню чергу підмісіть борошно з розпушувачем тіста. Додайте журавлину і акуратно перемішайте.

  5. Вилийте тісто в прямокутну форму для кексів. Випікайте кекс у духовці при температурі 175 °C приблизно 1 годину. Готовність перевірте сірником.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал