
Апельсиновий кекс з журавлиною
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
80 min
Інгредієнти для приготування: Апельсиновий кекс з журавлиною
- вершкове масло - 200 г,
- цукор - 200 г,
- яйця - 4 шт.,
- сметана - 200 г,
- борошно - 270 г,
- розпушувач тіста - 1,5 ч. ложки,
- журавлина - 150 г,
- сік і цедра 1 апельсина.
Як приготувати Апельсиновий кекс з журавлиною
-
Вершкове масло кімнатної температури збийте з цукром і апельсиновою цедрою.
-
Продовжуючи збивати, додайте по одному яйця.
-
Підмісіть сметану і апельсиновий сік.
-
В останню чергу підмісіть борошно з розпушувачем тіста. Додайте журавлину і акуратно перемішайте.
-
Вилийте тісто в прямокутну форму для кексів. Випікайте кекс у духовці при температурі 175 °C приблизно 1 годину. Готовність перевірте сірником.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Глазуровані курячі крильця
-
Домашній майонез
-
Десерт із грушевого желе, морозива та збитих вершків
-
Скумбрія в томатно-апельсиновому соусі
-
Гострий томатний суп