Інгредієнти для приготування: Аргентинське печиво «Альфахорес»
- борошно - 160 г,
- кукурудзяний крохмаль - 160 г,
- розпушувач - 1 ч. ложка,
- вершкове масло - 100 г,
- цукор - 150 г,
- яйця - 1 шт. + 1 жовток,
- ванільний цукор - 2 ч. ложки,
- ром - 1 ст. ложка,
- варене згущене молоко, мелені мигдальні горіхи і кокосова стружка - за смаком.
Як приготувати Аргентинське печиво «Альфахорес»
-
Борошно просійте з крохмалем і розпушувачем. Розм’якшене масло збийте з цукром до однорідності. Продовжуючи збивати, введіть яйце, жовток, ванільний цукор і ром.
-
Додайте борошно. Замісити тісто. Скачайте тісто в кулю і поставте в холодильник на 30 хвилин.
-
Розкачайте тісто в пласт, але не дуже тонко. Виріжте 12 великих і 12 маленьких кружків. Випікайте на застеленому пергаментом деко 15 хвилин при температурі 190 °С. Остудіть.
-
У центр великого печива помістіть по 1 ч. ложці згущеного молока, накрийте маленькими і злегка притисніть (печиво дуже крихке). Краї печива обмажте згущеним молоком і обваляйте в суміші горіхів і кокосової стружки.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Кулінарний рецепт домашнього йогурту
-
Закуска фаршировані бублики
-
Фальшиві пиріжки
-
Новорічна закуска корзиночки “З Новим роком!”
-
Грибна ікра