Аргентинське печиво «Альфахорес»

Аргентинське печиво «Альфахорес»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Аргентинське печиво «Альфахорес»

  • борошно - 160 г,
  • кукурудзяний крохмаль - 160 г,
  • розпушувач - 1 ч. ложка,
  • вершкове масло - 100 г,
  • цукор - 150 г,
  • яйця - 1 шт. + 1 жовток,
  • ванільний цукор - 2 ч. ложки,
  • ром - 1 ст. ложка,
  • варене згущене молоко, мелені мигдальні горіхи і кокосова стружка - за смаком.

Як приготувати Аргентинське печиво «Альфахорес»

  1. Борошно просійте з крохмалем і розпушувачем. Розм’якшене масло збийте з цукром до однорідності. Продовжуючи збивати, введіть яйце, жовток, ванільний цукор і ром.

  2. Додайте борошно. Замісити тісто. Скачайте тісто в кулю і поставте в холодильник на 30 хвилин.

  3. Розкачайте тісто в пласт, але не дуже тонко. Виріжте 12 великих і 12 маленьких кружків. Випікайте на застеленому пергаментом деко 15 хвилин при температурі 190 °С. Остудіть.

  4. У центр великого печива помістіть по 1 ч. ложці згущеного молока, накрийте маленькими і злегка притисніть (печиво дуже крихке). Краї печива обмажте згущеним молоком і обваляйте в суміші горіхів і кокосової стружки.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал