Ароматизований яблучний чай в домашніх умовах

Ароматизований яблучний чай в домашніх умовах

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Ароматизований яблучний чай в домашніх умовах

  • яблука (невеликі, соковиті) - 3 шт.,
  • сік 1 лимона,
  • чорний чай - 50 г,
  • цукор - 2 ст. ложки,
  • гвоздика - 1 ст. ложка,
  • кориця - 2 палички.

Як приготувати Ароматизований яблучний чай в домашніх умовах

  1. Духовку розігрійте до 100 ˚С.
  2. Яблука почистіть, поріжте кубиками та покладіть у глибоку миску. Додайте лимонний сік і цукор, перемішайте.
  3. Яблука викладіть в один шар на деко. Поставте у розігріту духовку та сушіть 1 годину 30 хвилин. Охолодіть.
  4. Корицю і гвоздику підігрійте на сухій сковороді, на середньому вогні, близько 2 хвилин. Перекладіть в ступку і гарненько потовчіть.
  5. У великій мисці змішайте чай, спеції та яблука.
  6. Перекладіть чайну суміш в герметичну ємність і настоюйте 2 тижні.

Цей чай настільки ароматний, що важко повірити у те, що він приготований без смакових добавок та ароматизаторів у домашніх умовах.

Такий власноруч приготований ароматизований чай може стати смачним подарунком для вашої подруги, мами чи сестри.

яблучний чай

Детальніше про секрети приготування натурального ароматизованого чаю  в домашніх умовах читайте у статті.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал