Австрійський штрудель з сирною начинкою

Австрійський штрудель з сирною начинкою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Австрійський штрудель з сирною начинкою

  • листкове тісто - 275-300 г,
  • домашній сир - 250 г,
  • цукор - 120 г,
  • манна крупа - 2 ст. ложки,
  • ванільний пудинг (порошок) - 18 г,
  • молоко - 250 мл,
  • яйця - 2 шт.,
  • родзинки (або журавлина) - жменя.
  • Яблука: 100 г.

Як приготувати Австрійський штрудель з сирною начинкою

  1. У каструльці змішайте молоко, цукор, манку, пудинг і поставте на вогонь. Закип’ятіть, помішуючи. Зніміть з вогню і трохи остудіть.

  2. Сир змішайте з одним яйцем і додайте до остиглої пудингової маси.

  3. На розкатане листкове тісто викладіть начинку, розрівняйте. Скрутіть в рулет. Викладіть на деко з папером для випічки. Змастіть збитим яйцем.

  4. Випікайте при 180-200 °С 25-30 хвилин.

    Журавлину або родзинки можна заздалегідь замочити в ромі або коньяку.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал