Багет з часниковим маслом
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
6
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Багет з часниковим маслом
- багет: 1 шт.
- вершкове масло: 100 г
- зелень петрушки: півпучка
- часник: 3-4 зубці
- сіль: за смаком
Як приготувати Багет з часниковим маслом
Готуємо так:
- Часник пропустити через прес, додати сіль. Масло розтерти з часником та сіллю, додати порізану петрушку. В багеті зробити розрізи по діагоналі, але не прорізати наскрізь. В місцях розрізу начинити хліб часниковим маслом.
- Духовку розігріти до 220°С. Багет загорнути у фольгу та запікати 15 хвилин. Потім розкрити фольгу та підрум’янювати ще 5 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Квашені помідори
- Овочева запіканка
- Закусочні сосиски в лаваші
- Рулети з огірка з сирним салатом
- Молода картопля у м’ясному «одязі»