Багет з часниковим маслом

Багет з часниковим маслом

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Багет з часниковим маслом

  • багет: 1 шт.
  • вершкове масло: 100 г
  • зелень петрушки: півпучка
  • часник: 3-4 зубці
  • сіль: за смаком

Як приготувати Багет з часниковим маслом

Готуємо так:

  1. Часник пропустити через прес, додати сіль. Масло розтерти з часником та сіллю, додати порізану петрушку. В багеті зробити розрізи по діагоналі, але не прорізати наскрізь. В місцях розрізу начинити хліб часниковим маслом.
  2. Духовку розігріти до 220°С. Багет загорнути у фольгу та запікати 15 хвилин. Потім розкрити фольгу та підрум’янювати ще 5 хвилин.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал