Закуска – Баклажанні пірамідки з куркою

Закуска – Баклажанні пірамідки з куркою

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Закуска – Баклажанні пірамідки з куркою

  • куряче філе: 1 шт.
  • баклажан: 1 шт.
  • часник 3 зубчики
  • оливкова олія: 4-5 ст. ложки
  • кетчуп: 3 ст. ложки
  • розмарин: 0,5 ст. ложки
  • орегано: 0,5 ст. ложки
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком
  • зелень петрушки: для оздоблення

Як приготувати Закуска – Баклажанні пірамідки з куркою

Готуємо так:

  1. Куряче філе помити і зварити у підсоленій воді до готовності. Охолоджене філе дрібно порізати.
  2. Баклажан нарізати тонкими кружальцями і замочити у підсоленій воді на 15 хвилин, тоді воду злити а баклажан обсушити.
  3. Часник почистити, пропустити через часникодавку або потовкти і змішати з розмарином, орегано та оливковою олією. Вмочити у цю суміш кружальця баклажанів і обсмажити на сухій розігрітій сковороді з двох сторін до готовності.
  4. Вибрати зі сковороди баклажани, покласти туди філе і обсмажити його з залишками трав та олії, які залишаться на сковороді.
  5. Викласти на тарілку половину баклажанів, змастити їх кетчупом, зверху розкласти куряче м’ясо, накрити рештою кружалець баклажанів, знову змастити кетчупом і оздобити зеленню петрушки.

* Замість м’яса курки можна взяти м’ясо будь-якої іншої птиці, або ж кролика, телятину, нежирну свинину.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал