Закуска – Баклажанні пірамідки з куркою
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Закуска – Баклажанні пірамідки з куркою
- куряче філе: 1 шт.
- баклажан: 1 шт.
- часник 3 зубчики
- оливкова олія: 4-5 ст. ложки
- кетчуп: 3 ст. ложки
- розмарин: 0,5 ст. ложки
- орегано: 0,5 ст. ложки
- чорний мелений перець та сіль: за смаком
- зелень петрушки: для оздоблення
Як приготувати Закуска – Баклажанні пірамідки з куркою
Готуємо так:
- Куряче філе помити і зварити у підсоленій воді до готовності. Охолоджене філе дрібно порізати.
- Баклажан нарізати тонкими кружальцями і замочити у підсоленій воді на 15 хвилин, тоді воду злити а баклажан обсушити.
- Часник почистити, пропустити через часникодавку або потовкти і змішати з розмарином, орегано та оливковою олією. Вмочити у цю суміш кружальця баклажанів і обсмажити на сухій розігрітій сковороді з двох сторін до готовності.
- Вибрати зі сковороди баклажани, покласти туди філе і обсмажити його з залишками трав та олії, які залишаться на сковороді.
- Викласти на тарілку половину баклажанів, змастити їх кетчупом, зверху розкласти куряче м’ясо, накрити рештою кружалець баклажанів, знову змастити кетчупом і оздобити зеленню петрушки.
* Замість м’яса курки можна взяти м’ясо будь-якої іншої птиці, або ж кролика, телятину, нежирну свинину.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- «Хворост» із картопляного тіста
- Балканська закуска на мангалі
- Сирні трюфелі
- Ніжні закусочні трикутнички
- “Чебуреки” з лаваша з гарбузовою начинкою