camcumgirls
Баклажани під соусом бешамель

Баклажани під соусом бешамель

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Баклажани під соусом бешамель

  • фарш -300 г,
  • баклажан -1 шт.,
  • цибуля -1 шт.,
  • помідор -1 шт.,
  • сир -150 г,
  • вершки -150 г,
  • вершкове масло -30 г,
  • борошно -2 ст. ложки,
  • зелень для прикраси.

Як приготувати Баклажани під соусом бешамель

  1. Наріжте баклажани кубиками, посоліть і залиште на кілька хвилин.
  2. Цибулю поріжте кубиками і обсмажте на олії. Додайте фарш і смажте на слабкому вогні, постійно помішуючи, до напівготовності.
  3. Додайте в сковороду баклажани і порізані помідори. Обсмажте все до готовності на слабкому вогні.
  4. Розтопіть вершкове масло і додайте борошно. Просмажте трохи до золотистого кольору, після чого влийте вершки.
  5. На дно кокотниці викладіть начинку і залийте отриманим соусом. Посипте тертим сиром.
  6. Поставте кокотниці в розігріту духовку на 20 хвилин.
  7. Подавайте баклажани під соусом бешамель в гарячому вигляді, прикрасивши зеленню.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал