Баклажани в аджиці з яблуками

Баклажани в аджиці з яблуками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Баклажани в аджиці з яблуками

  • баклажани -5 кг,
  • цибуля -4 шт.,
  • морква -4 шт.,
  • болгарський перець -4 шт.,
  • яблука -3-4 шт.,
  • часник -50-100 г,
  • гострий перець -1 стручок,
  • томатний сік -2 л,
  • оцет -1 склянка,
  • цукор -2 склянки,
  • олія -1 склянка,
  • сіль -2 ст. ложки з верхом.

Як приготувати Баклажани в аджиці з яблуками

  1. Кожен баклажан розріжте на 8 частин (брусочками).
  2. Приготуйте аджику. Змішайте томатний сік, оцет, цукор, олію і сіль. Доведіть до кипіння. Через м’ясорубку пропустіть цибулю, моркву, болгарський перець, яблука, часник, гострий перець. Овочі додайте в томатний соус, варіть 5 хвилин.
  3. Додайте в аджику порізані баклажани і варіть до готовності (15-20 хвилин).
  4. Баклажани з аджикою розкладіть в стерилізовані банки і закатайте стерилізованими кришками. Закутайте банки пледом.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал