Інгредієнти для приготування: Баклажани в аджиці з яблуками
- баклажани -5 кг,
- цибуля -4 шт.,
- морква -4 шт.,
- болгарський перець -4 шт.,
- яблука -3-4 шт.,
- часник -50-100 г,
- гострий перець -1 стручок,
- томатний сік -2 л,
- оцет -1 склянка,
- цукор -2 склянки,
- олія -1 склянка,
- сіль -2 ст. ложки з верхом.
Як приготувати Баклажани в аджиці з яблуками
- Кожен баклажан розріжте на 8 частин (брусочками).
- Приготуйте аджику. Змішайте томатний сік, оцет, цукор, олію і сіль. Доведіть до кипіння. Через м’ясорубку пропустіть цибулю, моркву, болгарський перець, яблука, часник, гострий перець. Овочі додайте в томатний соус, варіть 5 хвилин.
- Додайте в аджику порізані баклажани і варіть до їх готовності (15-20 хвилин).
- Баклажани з аджикою розкладіть в стерилізовані банки і закатайте стерилізованими кришками. Закутайте банки пледом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат “Рубінова сніжинка”
-
Картопляно-капустяні крокети
-
Домашній твердий сир
-
Млинцеві рулетики «Сюрприз на Масляницю»
-
Фаршировані шампіньйони