Приготовані за цим рецептом баклажани можна зберігати всю зиму. Їх можна використовувати як інгредієнт для салатів, як гарнір до м’яса і риби, або подавати як холодну закуску. Додана у консервацію гірчична олія зробить її ще смачнішою і ароматнішою!
Інгредієнти для приготування: Баклажани в гірчичній олії
- баклажани -1 кг,
- олія -скільки знадобиться,
- гірчична олія ТМ Eco-olio -1 ст. ложка,
- часник -1 головка,
- сіль -2 ст. ложки.
Як приготувати Баклажани в гірчичній олії
- Баклажани помийте і наріжте уздовж тонкими пластинами. Посипте баклажани сіллю, складіть в миску і поставте під прес. Через годину злийте сік, який виділився.
- Часник очистіть і пропустіть через прес або роздушіть плоскою стороною ножа.
- Обсмажте баклажани порціями в розігрітій олії до золотистого кольору, по 1,5 хвилини з кожного боку.
- Щільно укладіть баклажани в банку, чергуючи з часником.
- Залийте в банку просмажену олію. Додайте гірчичну олію. Закрийте кришкою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Закуска “Сніговички”
- Ніжні закусочні трикутнички
- Млинцевий пеньок
- Паштет-рулет
- Яйця, фаршировані оселедцем