Баклажани в гірчичній олії

Баклажани в гірчичній олії

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Приготовані за цим рецептом баклажани можна зберігати всю зиму. Їх можна використовувати як інгредієнт для салатів, як гарнір до м’яса і риби, або подавати як холодну закуску. Додана у консервацію гірчична олія зробить її ще смачнішою і ароматнішою!

Інгредієнти для приготування: Баклажани в гірчичній олії

  • баклажани -1 кг,
  • олія -скільки знадобиться,
  • гірчична олія ТМ Eco-olio -1 ст. ложка,
  • часник -1 головка,
  • сіль -2 ст. ложки.

Як приготувати Баклажани в гірчичній олії

  1. Баклажани помийте і наріжте уздовж тонкими пластинами. Посипте баклажани сіллю, складіть в миску і поставте під прес. Через годину злийте сік, який виділився.
  2. Часник очистіть і пропустіть через прес або роздушіть плоскою стороною ножа.
  3. Обсмажте баклажани порціями в розігрітій олії до золотистого кольору, по 1,5 хвилини з кожного боку.
  4. Щільно укладіть баклажани в банку, чергуючи з часником.
  5. Залийте в банку просмажену олію. Додайте гірчичну олію. Закрийте кришкою.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал