Балканська закуска на мангалі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Балканська закуска на мангалі
- болгарський перець - 4 шт.,
- помідори черрі - 7 шт.,
- бринза - 200 г,
- оливки (без кісточок) - 100 г,
- оливкова олія - 2 ст. ложки,
- чебрець - 2-3 гілочки,
- лимонний сік - 1 ст. ложка,
- сіль - за смаком.
Як приготувати Балканська закуска на мангалі
-
Болгарський перець помийте, розріжте навпіл, очистіть від насіння.
-
Половинки перцю побризкайте оливковою олією і запечіть з двох сторін на мангалі протягом 3-4 хвилин.
-
Приготуйте начинку. Поріжте кубиками помідори черрі, бринзу, додайте оливки і трохи чебрецю. Посоліть за смаком і перемішайте.
-
Половинки перцю наповніть підготовленою начинкою, полийте лимонним соком і оливковою олією.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Картопля по-селянськи на сковороді
- Запечені помідори
- Оладки овочеві “Пікантні”
- Гарнір з брокколі
- Спагеті з сиром і ковбасою в томатному соусі