Балканська закуска на мангалі

Балканська закуска на мангалі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Балканська закуска на мангалі

  • болгарський перець - 4 шт.,
  • помідори черрі - 7 шт.,
  • бринза - 200 г,
  • оливки (без кісточок) - 100 г,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • чебрець - 2-3 гілочки,
  • лимонний сік - 1 ст. ложка,
  • сіль - за смаком.

Як приготувати Балканська закуска на мангалі

  1. Болгарський перець помийте, розріжте навпіл, очистіть від насіння.

  2. Половинки перцю побризкайте оливковою олією і запечіть з двох сторін на мангалі протягом 3-4 хвилин.

  3. Приготуйте начинку. Поріжте кубиками помідори черрі, бринзу, додайте оливки і трохи чебрецю. Посоліть за смаком і перемішайте.

  4. Половинки перцю наповніть підготовленою начинкою, полийте лимонним соком і оливковою олією.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал