Бананове желе з шоколадом

Бананове желе з шоколадом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Бананове желе з шоколадом

  • густа сметана: 500 г
  • банан: 2 шт.
  • цукор: 100 г
  • шоколад: 75 г
  • швидкорозчинний желатин : 20 г

Як приготувати Бананове желе з шоколадом

Готуємо так:

  1. Сметану кімнатної температури перемішати з цукром. Залишити на 10 хвилин.
  2. Залити желатин 100 мл  гарячої води, ретельно перемішати і дати йому вистигнути до кімнатної температури.
  3. Ще раз перемішати сметану до повного розчинення цукру, тоді додати желатин і легко збити міксером.
  4. Банани почистити, порізати кубиками і викласти в креманки. Залити сметанною сумішшю і поставити в холодильник на 1-2 години, щоб желе повністю застигло.
  5. Потерти шоколад на дрібній тертці і оздобити ним десерт перед подачею до столу.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал