Банановий кекс з родзинками

Банановий кекс з родзинками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Банановий кекс з родзинками

  • банани – 3 шт.,
  • борошно – 200 г,
  • розпушувач – 0,5 ч. ложка,
  • розтоплене вершкове масло – 100 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • цукор – 120 г,
  • ванільна есенція – 1 ст. ложка,
  • натуральний йогурт – 3 ст. ложки,
  • родзинки – 125 г.

Як приготувати Банановий кекс з родзинками

Готуємо так:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Розминаємо банани вилкою в пюре.

2. Змішуємо масло, яйця і цукор до однорідної маси.

3. Додаємо ванільну есенцію, змішуємо.

4. Додаємо банани і йогурт. Добре перемішуємо.

5. В отриману масу просіюємо борошно, змішане з розпушувачем. Замішуємо негусте тісто.

6. Додаємо родзинки і акуратно перемішуємо.

7. Змащуємо форму вершковим маслом або застилаємо пекарським папером.

8. Виливаємо тісто у форму, зверху можна трохи присипати коричневим цукром, щоб у кексу вийшла гарна блискуча скоринка. Відправляємо у розігріту духовку на 45-60 хвилин. Готовність кексу можна перевірити зубочисткою або сірником.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Відповіді до Банановий кекс з родзинками

  1. ЛЕГКО,ДОСТУПНО,ДАЖЕ ДЕТИ МОГУТ ПРИГОТОВИТЬ.ВКУСНО,ПОЛЕЗНО И АРОМАТНО!/МОЖНО ОСТАВИТЬ НЕМНОГО СМЕСИ БАНАНОВ С ЯЙЦОМ,И СМАЗАТЬ НЕЗАДОЛГО ДО ОКОНЧАНИЯ ЗАПЕКАНИЯ,БУДЕТ ПРОСТО СУПЕР!

    • Це залежить від того, як приготувати:) Та й узагалі, на колір та смак товарищ не всяк.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал