camcumgirls
Банани, печені на мангалі

Банани, печені на мангалі

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Банани, печені на мангалі

  • банани - 4 шт.,
  • ванільна цукрова пудра або мед - за смаком.

Як приготувати Банани, печені на мангалі

  1. Банани в шкірці покладіть на решітку і смажте з двох сторін над вугіллям, поки шкірка у бананів не почорніє (приблизно 15 хвилин, все залежить від жару).

  2. Банани перекладіть на тарілку, надріжте шкірку, полийте м’якоть рідким медом або посипте ванільною цукровою пудрою. Подавайте негайно.

     За бажанням, можна надрізати шкірку банана, викласти шматочки шоколаду і лише тоді запікати на мангалі. Запечені банани відмінно поєднуються з вершковим морозивом.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал