Інгредієнти для приготування: Банани в шоколаді на паличці
- банани (тверді) - 650 г,
- шоколад - 200 г,
- олія - 2 ст. ложки,
- різнокольорова кондитерська посипка та горішки для оздоблення.
Як приготувати Банани в шоколаді на паличці
- Банани розріжте поперек навпіл. У кожен шматок банана застроміть по паличці.
- На водяній бані розтопіть шоколад. Додайте олію, перемішайте.
- Занурте банани в шоколадну суміш, ретельно покриваючи кожен шоколадом. Прикрасьте посипкою.
- Поставте в холодильник, поки шоколад не застигне.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Домашнє мартіні з журавлини
- Салат в помідорах
- Риба, запечена в лаваші
- Салат з копченою куркою «Гілочка горобини»
- Закуска до 8 березня «Дамське капризе»