Банани в шоколаді на паличці

Банани в шоколаді на паличці

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Банани в шоколаді на паличці

  • банани (тверді) - 650 г,
  • шоколад - 200 г,
  • олія - 2 ст. ложки,
  • різнокольорова кондитерська посипка та горішки для оздоблення.

Як приготувати Банани в шоколаді на паличці

  1. Банани розріжте поперек навпіл. У кожен шматок банана застроміть по паличці.
  2. На водяній бані розтопіть шоколад. Додайте олію, перемішайте.
  3. Занурте банани в шоколадну суміш, ретельно покриваючи кожен шоколадом. Прикрасьте посипкою.
  4. Поставте в холодильник, поки шоколад не застигне.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал