camcumgirls
Бараняча лопатка з морквою і пореєм по-селянськи

Бараняча лопатка з морквою і пореєм по-селянськи

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Бараняча лопатка з морквою і пореєм по-селянськи

  • бараняча лопатка без кістки: 900 г.
  • морква: 2-3шт.
  • порей: 1шт.
  • коріандр: 2 ч. ложки
  • перець розе: 1ч. ложка
  • кмин: 1 ч. ложка
  • розмарин: 1 гілочка
  • вино червоне солодке: 100 мл
  • сіль: за смаком

Як приготувати Бараняча лопатка з морквою і пореєм по-селянськи

Готуємо так:

1. Коріандр, кмин і перець розтерти в ступці , змішати з сіллю і натерти сумішшю м’ясо . В шматок м’яса увіткнути декілька відрізків гілочки розмарину, полити вином, накрити плівкою і поставити в холодне місце маринуватися на 2 години.

2. Нарізати порей кільцями, а моркву – довгою соломкою . Викласти овочі у вогнестійку форму, зверху покласти шматок баранини, полити маринадом  і щільно закрити фольгою. Запікати при 220  °С 1.5 години. Потім фольгу зняти і випікати при 180 °С 30 хвилин, періодично поливаючи соком, який виділився. Подавати страву гарячою, нарізавши скибками.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал