camcumgirls
Баранина, тушкована з морквою та родзинками

Баранина, тушкована з морквою та родзинками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 180 min

Інгредієнти для приготування: Баранина, тушкована з морквою та родзинками

  • баранина: 1 кг
  • кисле молоко: 0,5 л
  • морква: 300 г.
  • родзинки: 100 г.
  • грецькі горіхи: 100 г.
  • цибуля: 1 шт.
  • кориця, паприка солодка, перець червоний гострий, куркума, зелень кінзи, сіль,чорний мелений перець за смаком, олія для пасерування

Як приготувати Баранина, тушкована з морквою та родзинками

Готуємо так:

  1. М’ясо помити, порізати кубиками середнього розміру та залити молоком на 40 хвилин. Тоді м’ясо помити, обсушити паперовим рушничком. На сковороді розігріти оливкову олію та обсмажити шматочки м’яса до утворення золотистої скоринки.
  2. Моркву та цибулю почистити, помити. Порізати моркву кружальцями, а цибулю – маленькими кубиками. Розігріти в гусятниці олію і пасерувати моркву з цибулею протягом кількох хвилин. Додати стручок кориці, паприку, гострий червоний перець, куркуму, промиту та подрібнену зелень кінзи, посолити та поперчити за смаком. Викласти м’ясо до цибулі з морквою. Додати води та тушкувати на маленькому вогні.
  3. Родзинки залити окропом. Через годину м’ясо посолити за смаком, перемішати та додати родзинки. При необхідності додати ще води та тушити ще годину.
  4. Через годину м’ясо знову помішати, додати грецькі горіхи і тушкувати ще 20 хвилин.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал