Бекон, відварений у пакеті

Бекон, відварений у пакеті

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Бекон, відварений у пакеті

  • бекон чи сире сало з прошарками м’яса: 1 кг
  • часник: 1 головка
  • сіль, чорний свіжомелений перець та паприка: за смаком

Як приготувати Бекон, відварений у пакеті

Готуємо так:

1. Часник почистити, якщо зубці великі – розрізати їх на кілька частин, на дрібних зубчиках зробити надрізи.

2. Бекон помити, натерти його сіллю, чорним меленим перцем і паприкою, і нашпигувати часником. Зробити кілька глибоких прорізів, вкласти зубці часнику всередину шматка бекону.

3. Покласти бекон у харчовий поліетиленовий пакет і витримати в холодильнику щонайменше три години, а найкраще – добу.

4. Витягнути бекон з холодильника, зав’язати його ще в кілька пакетів (під час варіння вода не повинна потрапити всередину пакета). Залити гарячою водою і варити на слабкому вогні від півтори години до трьох годин (час приготування залежить від товщини шматка).

5.  Вийняти бекон з води і, не знімаючи пакета, охолодити. Тоді витримати ще трохи в холодильнику, щоб бекон цілком охолов, порізати на шматки і подавати, оздобивши зеленню петрушки.

* Якщо хочете, щоб закуска, приготована за цим кулінарним рецептом, була гострішою, треба взяти дві-три головки часнику й натерти сало ще й зовні, а до паприки додати трохи гострого червоного перцю.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал