
Бекон з чорносливом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
5
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Бекон з чорносливом
- чорнослив без кісточок: 10 шт.
- бекон: 10 шматочків
- твердий сир: 100 г
- зелена цибуля: для оздоблення
Як приготувати Бекон з чорносливом
Готуємо так:
1. Чорнослив помити і залити окропом на 10-15 хвилин, щоб він розм’як і набух. Тоді воду злити, а чорнослив просушити паперовими рушничками.
2. Сир натерти на дрібній тертці і нафарширувати ним чорнослив.
3. Загорнути чорнослив у шматочки бекону, скріпити зубочистками і покласти в духовку чи мікрохвильову піч на кілька хвилин (сир повинен розплавитися, а сало підрумянитися).
4. Зелену цибулю помити, обсушити і дрібно нарізати. Викласти на неї рулетики й подати гарячими. Ідеальна закуска!
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Відкритий бутерброд із запеченими помідорами, домашнім та твердим сиром
-
Закуска святкова “Ялиночки”
-
Закуска креветки під шубою
-
Пиріг з капусти і грибів
-
Салат из свеклы «Наполеон»