Бекон з чорносливом

Бекон з чорносливом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Бекон з чорносливом

  • чорнослив без кісточок: 10 шт.
  • бекон: 10 шматочків
  • твердий сир: 100 г
  • зелена цибуля: для оздоблення

Як приготувати Бекон з чорносливом

Готуємо так:

1. Чорнослив помити і залити окропом на 10-15 хвилин, щоб він розм’як і набух. Тоді воду злити, а чорнослив просушити паперовими рушничками.

2. Сир натерти на дрібній тертці і нафарширувати ним чорнослив.

3. Загорнути чорнослив у шматочки бекону, скріпити зубочистками і покласти в духовку чи мікрохвильову піч на кілька хвилин (сир повинен розплавитися, а сало підрумянитися).

4. Зелену цибулю помити, обсушити і дрібно нарізати. Викласти на неї рулетики й подати гарячими. Ідеальна закуска!

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал