Безалкогольний глінтвейн

Безалкогольний глінтвейн

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Безалкогольний глінтвейн

  • виноградний сік: 1 л
  • кип'ячена вода: 100 мл
  • цукор: 3-4 ст. ложки
  • гвоздика: 2 бутони
  • дрібка кориці
  • Яблуко, апельсин, лимон: по 1 шт.

Як приготувати Безалкогольний глінтвейн

Готуємо так:

  1. Апельсин добре помити і натерти з половини цедру. Вичавити з цілого апельсина сік. Другу половину шкірки апельсина дрібно порізати. Лимон ретельно помити і дрібно нарізати разом з цедрою, видаливши зернятка. Яблуко почистити і нарізати невеликими шматочками.
  2.  З’єднати виноградний та апельсиновий соки і воду. Додати яблуко, лимон, шкірку апельсина, цукор, гвоздику, корицю, апельсинову цедру і на невеликому вогні довести до кипіння (кип’ятити не можна).
  3. Розлити глінтвейн у склянки і вживати гарячим.

* Якщо виноградний сік дуже солодкий, цукор до глінтвейну можна і недодавати, і навпаки, якщо сік з помітною кислинкою, кількість цукру можна збільшити.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Безалкогольний глінтвейн

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал