Безалкогольний глінтвейн
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Безалкогольний глінтвейн
- виноградний сік: 1 л
- кип'ячена вода: 100 мл
- цукор: 3-4 ст. ложки
- гвоздика: 2 бутони
- дрібка кориці
- Яблуко, апельсин, лимон: по 1 шт.
Як приготувати Безалкогольний глінтвейн
Готуємо так:
- Апельсин добре помити і натерти з половини цедру. Вичавити з цілого апельсина сік. Другу половину шкірки апельсина дрібно порізати. Лимон ретельно помити і дрібно нарізати разом з цедрою, видаливши зернятка. Яблуко почистити і нарізати невеликими шматочками.
- З’єднати виноградний та апельсиновий соки і воду. Додати яблуко, лимон, шкірку апельсина, цукор, гвоздику, корицю, апельсинову цедру і на невеликому вогні довести до кипіння (кип’ятити не можна).
- Розлити глінтвейн у склянки і вживати гарячим.
* Якщо виноградний сік дуже солодкий, цукор до глінтвейну можна і недодавати, і навпаки, якщо сік з помітною кислинкою, кількість цукру можна збільшити.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Безалкогольний глінтвейн
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Ці напої просто неперевершині