Десерт – Бланманже з фісташками
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
3
Інгредієнти для приготування: Десерт – Бланманже з фісташками
- молоко: 0,5 л
- вершки 33%: 250 мл
- цукор: ½ склянки
- подрібнені фісташки: ½ склянки
- крохмаль: 1 ст. ложка
- мелений мускатний горіх: 0,5 ч. ложки
Як приготувати Десерт – Бланманже з фісташками
Готуємо так:
- Розвести крохмаль у половині склянки холодного молока. Решту молока змішати в каструльці з вершками і підігрівати на середньому вогні протягом 5 хвилин.
- Додати до молока з вершками подрібнені фісташки, перемішати і поступово, помішуючи, влити молоко з крохмалем.
- Поступово всипати в суміш цукор і мускатний горіх, ретельно все перемішати. Готувати суміш на слабкому вогні до загустіння приблизно 40 хвилин.
- Розлити суміш в креманки, охолодити і поставити в холодильник на 1,5-2 години, щоб бланманже повністю застигло. Витягнути готовий десерт з холодильника і оздобити за бажанням.
* За бажанням разом з мускатним горіхом можна додати 1 ч. ложку лимонної цедри.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Рисовий пудинг з бананом
- Полунично-сирний десерт
- Десерт “Кава з молоком”
- Десерт суп із білого шоколаду зі свіжими ягодами
- Шоколадна вермішель під соусом