
Брауні з сиром і вишнею
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
80 min
Інгредієнти для приготування: Брауні з сиром і вишнею
- шоколад (гіркий) - 100 г,
- вершкове масло - 120 г,
- цукор - 150 г,
- яйця - 4 шт.,
- борошно - 150 г,
- сир (м'який) - 300 г,
- вишня (заморожена) - 300 г,
- розпушувач - 1 ч. ложка,
- ванільний цукор - 1 пакетик,
- сіль - дрібка.
Як приготувати Брауні з сиром і вишнею
-
Шоколад поламайте на шматочки і розтопіть разом з маслом на водяній бані.
-
Збийте міксером 2 яйця і 50 г цукру, додайте щіпку солі і ванільний цукор.
-
Приготуйте сирний крем. Сир змішайте з цукром (100 г) і яйцями. Збийте міксером або блендером до кремоподібного стану.
-
У збиті з цукром яйця додайте остуджений розтоплений шоколад. Перемішайте міксером. Додайте розпушувач і борошно, перемішайте міксером на низькій швидкості.
-
У високу форму для випічки, змащену олією, вилийте 1/3 тіста. Розподіліть по формі.
-
Викладіть половину сирної маси.
-
На масу викладіть розморожену вишню (половину від усієї кількості). Далі – тісто, сирну масу, вишню, тісто.
-
Випікайте брауні в розігрітій до 180 °С духовці 40-50 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Шведське імбирне печиво «Янголята»
-
Запіканка з домашнього сиру
-
Салат з цвітної капусти з морквою
-
Угорський гуляш
-
Кулінарний рецепт салату з язиком та грибами