Брауні з сиром і вишнею

Брауні з сиром і вишнею

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 80 min

Інгредієнти для приготування: Брауні з сиром і вишнею

  • шоколад (гіркий) - 100 г,
  • вершкове масло - 120 г,
  • цукор - 150 г,
  • яйця - 4 шт.,
  • борошно - 150 г,
  • сир (м'який) - 300 г,
  • вишня (заморожена) - 300 г,
  • розпушувач - 1 ч. ложка,
  • ванільний цукор - 1 пакетик,
  • сіль - дрібка.

Як приготувати Брауні з сиром і вишнею

  1. Шоколад поламайте на шматочки і розтопіть разом з маслом на водяній бані.

  2. Збийте міксером 2 яйця і 50 г цукру, додайте щіпку солі і ванільний цукор.

  3. Приготуйте сирний крем. Сир змішайте з цукром (100 г) і яйцями. Збийте міксером або блендером до кремоподібного стану.

  4. У збиті з цукром яйця додайте остуджений розтоплений шоколад. Перемішайте міксером. Додайте розпушувач і борошно, перемішайте міксером на низькій швидкості.

  5. У високу форму для випічки, змащену олією, вилийте 1/3 тіста. Розподіліть по формі.

  6. Викладіть половину сирної маси.

  7. На масу викладіть розморожену вишню (половину від усієї кількості). Далі – тісто, сирну масу, вишню, тісто.

  8. Випікайте брауні в розігрітій до 180 °С духовці 40-50 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал