Брускетта італійська закуска

Брускетта італійська закуска

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Брускетта італійська закуска

  • помідори: 6-7 шт.
  • багет: 1 шт.
  • часник: 2 зубці
  • базилік: 2-3 гілочки
  • пармезан: 100 г
  • бальзамічний оцет, оливкова олія, морська сіль, чорний мелений перець : за смаком

Як приготувати Брускетта італійська закуска

Готуємо так:

  1. Помідори помити, опустити на хвилину в кип’яток та почистити від шкірки й зернят. Нарізати кубиками середнього розміру.
  2. Часник почистити, помити та подрібнити. Листя базиліку помити та порвати руками на невеликі шматочки.
  3. Додати до помідорів часник та базилік, посолити, поперчити, додати бальзамічний оцет та оливкову олію за смаком. Залишити просочитися на деякий час.
  4. Акуратно нарізати багет товстими шматочками. Змастити кожен шматочок з однієї сторони оливковою олією, викласти на деко та підсмажувати в розігрітій до температури 220˚С духовці протягом 5 хвилин, поки багет не набуде золотистого кольору.
  5. Пармезан натерти на дрібній тертці. Розкласти шматочки багета на тарілку, тоді викласти на них заправлені помідори та трохи присипати тертим пармезаном.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Брускетта італійська закуска

  1. уточьняйте,что бальзамик белый.очень весенне-летний рецепт с итальянской кухни.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал