Бринза запечена з овочами

Бринза запечена з овочами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Бринза запечена з овочами

  • бринза: 350 г.
  • помідори: 2-3 шт.
  • солодкий перець: 1 шт.
  • масло вершкове: 20 г
  • шампіньйони: 100 г
  • сіль, перець, приправи, зелень: за смаком

Як приготувати Бринза запечена з овочами

Готуємо так:

1. У порційні керамічні горщики покладіть по шматочку масла. Бринзу наріжте шматками, покладіть в горщики.

2. Гриби обсмажте на рослинній олії до готовності. Покладіть на бринзу.

3. Перець запечіть в духовці 10-15 хвилин (або в мікрохвильовій печі), щоб він став м’якшим. Поріжте кубиками, покладіть на бринзу з грибами.

4. Помідори поріжте, покладіть на перець. Посоліть, поперчіть, додайте спеції за смаком. Викладіть ще один шар бринзи, грибів, помідорів та перцю.

5. Духовку розігрійте до 210 ° С, поставте горщики так, щоб вони не торкалися одне одного. Запікайте 20 хв.

 6. Готову страву посипати зеленню і подавайте гарячою.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал