Брюссельська капуста з фундуком
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Вище середнього
Кількість порцій:
3
Час приготування:
25 min
Інгредієнти для приготування: Брюссельська капуста з фундуком
- брюссельська капуста : 500 г.
- бекон: 80 г
- фундук: 50 г
- спеції та сіль: за смаком
Як приготувати Брюссельська капуста з фундуком
Готуємо так:
- Капусту помити і варити у киплячій підсоленій воді протягом 10 хвилин. Відкинути на дуршлак, обсушити.
- Бекон порізати маленькими шматочками, викласти на суху гарячу сковорідку і на невеликому вогні обсмажувати до утворення шкварок. Додати капусту, фундук, спеції за смаком, перемішати і витримати на вогні ще 3-4 хвилини. Жіночі уггі Львів
* Таку капусту можна подати на гарнір до м’яса, риби чи птиці або ж як самостійну страву.
* Якщо з бекону витопилося дуже багато жиру, його потрібно злити, щоб гарнір не був надто жирний. Витоплений жир можна використати для інших страв.
* Не варто зловживати спеціями – основний смаковий акцент дає фундук.
Залишити відповідь до Алена Скасувати відповідь
2 Відповіді до Брюссельська капуста з фундуком
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Дуже смачна страва, оригінально , що з фундуком. а брюсельська капуста – це супер корисно!
люблю эту капусту!очень полезно