Брюссельська капуста з фундуком

Брюссельська капуста з фундуком

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 3
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Брюссельська капуста з фундуком

  • брюссельська капуста : 500 г.
  • бекон: 80 г
  • фундук: 50 г
  • спеції та сіль: за смаком

Як приготувати Брюссельська капуста з фундуком

Готуємо так:

  1. Капусту помити і варити у киплячій підсоленій воді протягом 10 хвилин. Відкинути на дуршлак, обсушити.
  2. Бекон порізати маленькими шматочками, викласти на суху гарячу сковорідку і на невеликому вогні обсмажувати до утворення шкварок. Додати капусту, фундук, спеції за смаком, перемішати і витримати на вогні ще 3-4 хвилини. Жіночі уггі Львів

* Таку капусту можна подати на гарнір до м’яса, риби чи птиці або ж як самостійну страву.

* Якщо з бекону витопилося дуже багато жиру, його потрібно злити, щоб гарнір не був надто жирний. Витоплений жир можна використати для інших страв.

* Не варто зловживати спеціями – основний смаковий акцент дає фундук.

Залишити коментар

Залишити відповідь до Алена Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Брюссельська капуста з фундуком

  1. Дуже смачна страва, оригінально , що з фундуком. а брюсельська капуста – це супер корисно!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал