Брюссельська капуста з рисом

Брюссельська капуста з рисом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Брюссельська капуста з рисом

  • рис: 1 склянка
  • брюссельська капуста: 200 г
  • морква: 1 шт.
  • перець солодкий: 1 шт.
  • кукурудза: 1 банка
  • часник: 1 головка
  • сіль, перець, спеції : за смаком

Як приготувати Брюссельська капуста з рисом

Готуємо так:

  1. Рис промити, зварити. Капусту відварити протягом 5 хвилин.
  2. Моркву нарізати кубиками, тушкувати на сковороді в олії 5 хв. Часник розібрати на зубці, додати до моркви.
  3. Перець порізати кубиками, покласти тушкуватися до моркви, готувати ще 5 хв. Покласти в сковорідку капусту, розрізану навпіл, та кукурудзу. Послотити, поперчити, додати спеції. Тушкувати 5-7 хв., доки рідина не випарується.
  4. Готові овочі перемішати зі звареним рисом.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал