Брюссельська капуста з рисом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Брюссельська капуста з рисом
- рис: 1 склянка
- брюссельська капуста: 200 г
- морква: 1 шт.
- перець солодкий: 1 шт.
- кукурудза: 1 банка
- часник: 1 головка
- сіль, перець, спеції : за смаком
Як приготувати Брюссельська капуста з рисом
Готуємо так:
- Рис промити, зварити. Капусту відварити протягом 5 хвилин.
- Моркву нарізати кубиками, тушкувати на сковороді в олії 5 хв. Часник розібрати на зубці, додати до моркви.
- Перець порізати кубиками, покласти тушкуватися до моркви, готувати ще 5 хв. Покласти в сковорідку капусту, розрізану навпіл, та кукурудзу. Послотити, поперчити, додати спеції. Тушкувати 5-7 хв., доки рідина не випарується.
- Готові овочі перемішати зі звареним рисом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Пиріг «Смачнючий»
-
Лимонні спагеті з м’ятою
-
Рисова вермішель
-
Рататуй овочевий гарнір до м’яса
-
Булгур зі шпинатом та баклажанами