
Брюссельська капуста з шампіньйонами
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
8
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Брюссельська капуста з шампіньйонами
- брюссельська капуста (морожена) - 1 кг,
- шампіньйони - 500 г,
- часник - 2-3 зубці,
- оливкова олія - 2 ст. ложки,
- лимонний сік - за смаком,
- кунжутне насіння - для посипання.
Як приготувати Брюссельська капуста з шампіньйонами
-
Брюссельську капусту розморозьте і розріжте навпіл. Тушкуйте капусту на оливковій олії, додайте подрібнений часник.
-
Гриби дрібно поріжте і обсмажте на іншій сковорідці до готовності. Купити міжкімнатні двері Львів
-
Перемішайте капусту і гриби, тушкуйте 2-3 хвилини. Додайте лимонний сік і кунжутне насіння.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Рибне суфле із цвітною капустою
-
Рис з кеш’ю
-
Хот-дог в картоплі
-
Морквяні оладки
-
Картопляне пюре «Груші»