Брюссельська капуста з шампіньйонами

Брюссельська капуста з шампіньйонами

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Брюссельська капуста з шампіньйонами

  • брюссельська капуста (морожена) - 1 кг,
  • шампіньйони - 500 г,
  • часник - 2-3 зубці,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • лимонний сік - за смаком,
  • кунжутне насіння - для посипання.

Як приготувати Брюссельська капуста з шампіньйонами

  1. Брюссельську капусту розморозьте і розріжте навпіл. Тушкуйте капусту на оливковій олії, додайте подрібнений часник.

  2. Гриби дрібно поріжте і обсмажте на іншій сковорідці до готовності. Купити міжкімнатні двері Львів

  3. Перемішайте капусту і гриби, тушкуйте 2-3 хвилини. Додайте лимонний сік і кунжутне насіння.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал