
Булгур зі шпинатом та баклажанами
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
53 min
Інгредієнти для приготування: Булгур зі шпинатом та баклажанами
- булгур: 2 склянки
- цибуля: 2 шт.
- часник: 3 зубчики
- вершкове масло: 3 ст. ложки
- баклажан: 1 шт.
- солодкий перець: 1 шт.
- шпинат: 300 г
- м'ясний або овочевий бульйон: 600 мл
- оливкова олія, спеції та сіль за смаком
Як приготувати Булгур зі шпинатом та баклажанами
Готуємо так:
- Булгур помити. Нарізати невеликими кубиками цибулю, часник, обсмажити до рум’яного кольору на розтопленому маслі. Додати на сковорідку булгур. Обсмажити хвилину.
- Додати бульйон, дати закипіти. Додати спеції. Готувати до готовності, близько 25 хвилин, накривши кришкою та помішуючи.
- Баклажани і перець нарізати невеликими кубиками, посолити, полити оливковою олією. Покласти баклажани і перці на деко і запекти в духовці при температурі 180 °С 20 хвилин.
- Шпинат нарізати, покласти на сито і помити. В каструлі закип’ятити воду і занурити шпинат разом з ситом кілька раз. Промити холодною водою, віджати. На сковороді розтопити 1 ст. ложку вершкового масла і тушкувати шпинат близько 1 хвилини. У готовий булгур додати шпинат, запечені баклажани і перці, перемішати. Закрити кришкою, додати 1 ст. ложку масла і залишити на 2 хвилини.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Запіканка з зелені
-
Капуста в клярі
-
Спагеті, запечені з лимоном
-
Картопля, запечена з цибулею і морквою
-
Запечена спаржа з соусом