Булгур зі шпинатом та баклажанами

Булгур зі шпинатом та баклажанами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 53 min

Інгредієнти для приготування: Булгур зі шпинатом та баклажанами

  • булгур: 2 склянки
  • цибуля: 2 шт.
  • часник: 3 зубчики
  • вершкове масло: 3 ст. ложки
  • баклажан: 1 шт.
  • солодкий перець: 1 шт.
  • шпинат: 300 г
  • м'ясний або овочевий бульйон: 600 мл
  • оливкова олія, спеції та сіль за смаком

Як приготувати Булгур зі шпинатом та баклажанами

Готуємо так:

  1. Булгур помити. Нарізати невеликими кубиками цибулю, часник, обсмажити до рум’яного кольору на розтопленому маслі. Додати на сковорідку  булгур. Обсмажити хвилину.
  2. Додати бульйон, дати закипіти. Додати спеції. Готувати до готовності, близько 25 хвилин, накривши кришкою та помішуючи.
  3. Баклажани і перець нарізати невеликими кубиками, посолити, полити оливковою олією. Покласти баклажани і перці на деко і запекти в духовці при температурі 180 °С 20 хвилин.
  4. Шпинат нарізати, покласти на сито і помити. В каструлі закип’ятити воду і занурити шпинат разом з ситом кілька раз. Промити холодною водою, віджати. На сковороді розтопити 1 ст. ложку вершкового масла і тушкувати шпинат близько 1 хвилини. У готовий булгур додати шпинат, запечені баклажани і перці, перемішати. Закрити кришкою, додати 1 ст. ложку масла і залишити на 2 хвилини.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал