Інгредієнти для приготування: Булочки зі сюрпризом
- борошно - 300-350 г,
- вода або молоко (тепле) - 100 г,
- пармезан - 50 г,
- цукор - 20 г,
- свіжі дріжджі - 15 г,
- яйця (варені) - 8 шт.,
- яєчні жовтки - 3 шт.,
- вершкове масло - 30 г,
- сіль - 0,5 ч. ложки.
Як приготувати Булочки зі сюрпризом
- 100 г борошна змішайте з 10 г дріжджів і водою, замісіть тісто. Накрийте тісто і залиште, щоб піднялося.
- З’єднайте тісто з 100 г борошна, 5 г дріжджів, 2 жовтками, розм’якшеним маслом, цукром, сіллю. Місіть тісто до пружності. Накрийте тісто і залиште на 1 годину.
- З’єднайте тісто з рештою 100 г борошна, тертим пармезаном. Замісіть гладке тісто. Розділіть його на 8 кульок і залиште на півгодини. З куль розкачайте коржі. На розкатаний корж поставте яйце. Загорніть яйце в коржик з тіста і помістіть в змащену олією формочку. Те ж саме зробіть з рештою коржами і яйцями.
- Із залишків тіста скрутіть джгути і прикрасьте ними зверху. Змастіть булочки жовтком. Випікайте при температурі 180 °С 20-25 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Пряний часниково-вершковий суп
-
Салат «Губка Боб»
-
Кекс з кабачком та шоколадом
-
Млинцевий торт з меренговою шапочкою
-
Заливне з червоної риби