camcumgirls
Булочки зі сюрпризом

Булочки зі сюрпризом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Булочки зі сюрпризом

  • борошно - 300-350 г,
  • вода або молоко (тепле) - 100 г,
  • пармезан - 50 г,
  • цукор - 20 г,
  • свіжі дріжджі - 15 г,
  • яйця (варені) - 8 шт.,
  • яєчні жовтки - 3 шт.,
  • вершкове масло - 30 г,
  • сіль - 0,5 ч. ложки.

Як приготувати Булочки зі сюрпризом

  1. 100 г борошна змішайте з 10 г дріжджів і водою, замісіть тісто. Накрийте тісто і залиште, щоб піднялося.
  2. З’єднайте тісто з 100 г борошна, 5 г дріжджів, 2 жовтками, розм’якшеним маслом, цукром, сіллю. Місіть тісто до пружності. Накрийте тісто і залиште на 1 годину.
  3. З’єднайте тісто з рештою 100 г борошна, тертим пармезаном. Замісіть гладке тісто. Розділіть його на 8 кульок і залиште на півгодини. З куль розкачайте коржі. На розкатаний корж поставте яйце. Загорніть яйце в коржик з тіста і помістіть в змащену олією формочку. Те ж саме зробіть з рештою коржами і яйцями.
  4. Із залишків тіста скрутіть джгути і прикрасьте ними зверху. Змастіть булочки жовтком. Випікайте при температурі 180 °С 20-25 хвилин.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал