camcumgirls
Буряк, фарширований овочами

Буряк, фарширований овочами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Буряк, фарширований овочами

  • буряки -300 г,
  • морква -1 шт.,
  • цибуля ріпчаста - 1/2 шт.,
  • помідори -2 шт.,
  • сметана -60 г,
  • сіль за смаком.

Як приготувати Буряк, фарширований овочами

Готуємо так:
1. Буряки зварити, почистити. З буряків видалити середину, намагаючись не зачепити дно.
2. Цибулю, моркву почистити, дрібно порізати. Помідори порізати. Обсмажити овочі до готовності на сковороді з невеликою кількістю олії. Посолити за смаком.
3. Заправити овочеву суміш сметаною та перемішати. Заповнити бурячки овочевим фаршем. Запікати в розігрітій духовці протягом 15-20 хв.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал