Буряк по-корейськи

Буряк по-корейськи

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Буряк по-корейськи

  • буряк - 0,5 кг,
  • часник - 3-4 зубці,
  • яблучний оцет - 3-4 ст. ложки,
  • олія - 1/3 склянки,
  • коріандр - 1 ч. ложка,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Буряк по-корейськи

  1. Буряк потріть на тертці для корейської моркви.
  2. Додайте сіль, перець, коріандр, оцет, часник, пропущений через прес, перемішайте.
  3. Буряк в мисці поставте на водяну баню на 15-20 хвилин, періодично помішуйте.
  4. Полийте буряк ретельно розігрітою олією, перемішайте.
  5. Поставте буряк на ніч у холодильник.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Буряк по-корейськи

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал