Інгредієнти для приготування: Буряк по-корейськи
- буряк - 0,5 кг,
- часник - 3-4 зубці,
- яблучний оцет - 3-4 ст. ложки,
- олія - 1/3 склянки,
- коріандр - 1 ч. ложка,
- сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Буряк по-корейськи
- Буряк потріть на тертці для корейської моркви.
- Додайте сіль, перець, коріандр, оцет, часник, пропущений через прес, перемішайте.
- Буряк в мисці поставте на водяну баню на 15-20 хвилин, періодично помішуйте.
- Полийте буряк ретельно розігрітою олією, перемішайте.
- Поставте буряк на ніч у холодильник.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Буряк по-корейськи
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Треба спробувати