Інгредієнти для приготування: Бурякова ікра
- буряк - 500 г,
- помідори - 2,5 кг,
- морква - 500 г,
- цибуля - 500 г,
- болгарський перець - 500 г,
- часник - 1 головка,
- олія - 500 мл,
- сіль за смаком.
Як приготувати Бурякова ікра
- Буряк, моркву і цибулю почистіть. З болгарського перцю видаліть насіння і білу перегородку. В помідорів видаліть зелену серцевину.
- Буряк, моркву, цибулю, перець і помідори подрібніть за допомогою блендера або пропустіть через м’ясорубку. Посоліть і варіть на слабкому вогні 1,5-2 години, регулярно помішуючи.
- Наприкінці готування додайте перемелений часник.
- Ікру розлийте в чисті сухі банки і закатайте кришками. Банки поставте вверх дном до повного охолодження.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Закуска «Дзвіночки»
-
Грибна ікра
-
Закуска з помідорів та сиру «Гості на порозі»
-
Котлети з крабових паличок
-
Ікра з запечених баклажанів