camcumgirls
Бурякова ікра

Бурякова ікра

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Бурякова ікра

  • буряк - 500 г,
  • помідори - 2,5 кг,
  • морква - 500 г,
  • цибуля - 500 г,
  • болгарський перець - 500 г,
  • часник - 1 головка,
  • олія - 500 мл,
  • сіль за смаком.

Як приготувати Бурякова ікра

  1. Буряк, моркву і цибулю почистіть. З болгарського перцю видаліть насіння і білу перегородку. В помідорів видаліть зелену серцевину.
  2. Буряк, моркву, цибулю, перець і помідори подрібніть за допомогою блендера або пропустіть через м’ясорубку. Посоліть і варіть на слабкому вогні 1,5-2 години, регулярно помішуючи.
  3. Наприкінці готування додайте перемелений часник.
  4. Ікру розлийте в чисті сухі банки і закатайте кришками. Банки поставте вверх дном до повного охолодження.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал