Бутерброди з шампіньйонами і беконом

Бутерброди з шампіньйонами і беконом

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Бутерброди з шампіньйонами і беконом

  • шампіньйони: 200 г.
  • бекон сирокопчений: 200 г.
  • сир плавлений м’який: 150 г
  • хліб білий: 12 скибок

Як приготувати Бутерброди з шампіньйонами і беконом

Готуємо так:

1.  Шампіньйони помити, обсушити, відрізати ніжки, а шапочки наповнити плавленим сиром.

2. Бекон нарізати тоненькими шматочками і загорнути в них шампіньйони. За допомогою зубчисток прикріпити гриби до шматочків хліба. Купити бойлери Львів.

3. Форму для запікання застелити пергаментним папером, викласти бутерброди і запікати в духовці, розігрітій до 180 С 5-7 хвилин.

* Шампіньйони краще обирати невеликого розміру. Солити їх не потрібно, щоб не почали пускати сік. 

* Форму для запікання і скибочки хліба за бажанням можна змастити маслом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал