
Бутерброди з шампіньйонами і беконом
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
10 min
Інгредієнти для приготування: Бутерброди з шампіньйонами і беконом
- шампіньйони: 200 г.
- бекон сирокопчений: 200 г.
- сир плавлений м’який: 150 г
- хліб білий: 12 скибок
Як приготувати Бутерброди з шампіньйонами і беконом
Готуємо так:
1. Шампіньйони помити, обсушити, відрізати ніжки, а шапочки наповнити плавленим сиром.
2. Бекон нарізати тоненькими шматочками і загорнути в них шампіньйони. За допомогою зубчисток прикріпити гриби до шматочків хліба. Купити бойлери Львів.
3. Форму для запікання застелити пергаментним папером, викласти бутерброди і запікати в духовці, розігрітій до 180 С 5-7 хвилин.
* Шампіньйони краще обирати невеликого розміру. Солити їх не потрібно, щоб не почали пускати сік.
* Форму для запікання і скибочки хліба за бажанням можна змастити маслом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Запіканка з броколі і цвітної капусти
-
Зелена олія
-
Завитки з шинкою та сиром
-
Гарячі бутерброди з авокадо
-
Новорічна закуска “Пеньок з грибами”