Биточки з лосося з картоплею та зеленню
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Биточки з лосося з картоплею та зеленню
- лосось - 900 г,
- картопля - 900 г,
- петрушка - 1 пучок,
- вершкове масло - 1 ст. ложка,
- яйце - 2 шт.,
- сіль і чорний мелений перець за смаком,
- борошно для панірування.
Як приготувати Биточки з лосося з картоплею та зеленню
- Картоплю очистіть і відваріть в підсоленій воді до готовності. Воду злийте, до картоплі додайте вершкове масло і розімніть в пюре. Відставте убік, намагаючись зберегти картоплю теплою.
- Рибу поріжте великими шматками, покладіть в глибоку каструлю, залийте водою і варіть на помірному вогні 5-8 хвилин. Вийміть і охолодіть кілька хвилин.
- Руками розберіть рибу на шматочки, ретельно видаляючи при цьому кісточки.
- У глибоку миску складіть картопляне пюре і шматочки риби. Додайте порізану петрушку, посоліть і поперчіть, перемішайте.
- Сформуйте округлі биточки і, обвалявши їх в борошні, обсмажте на олії з двох боків до рум’яності.
- Готову страву подавайте зі шматочками лимона і соусом тартар.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Курка в сметанно-гірчичному соусі
- Рулетики з житніх млинців з буряком
- Котлети з грибами
- М’ясні ватрушки
- Котлети з курячого м’яса з сиром і овочами