Биточки з лосося з картоплею та зеленню

Биточки з лосося з картоплею та зеленню

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Биточки з лосося з картоплею та зеленню

  • лосось - 900 г,
  • картопля - 900 г,
  • петрушка - 1 пучок,
  • вершкове масло - 1 ст. ложка,
  • яйце - 2 шт.,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • борошно для панірування.

Як приготувати Биточки з лосося з картоплею та зеленню

  1. Картоплю очистіть і відваріть в підсоленій воді до готовності. Воду злийте, до картоплі додайте вершкове масло і розімніть в пюре. Відставте убік, намагаючись зберегти картоплю теплою.
  2. Рибу поріжте великими шматками, покладіть в глибоку каструлю, залийте водою і варіть на помірному вогні 5-8 хвилин. Вийміть і охолодіть кілька хвилин.
  3. Руками розберіть рибу на шматочки, ретельно видаляючи при цьому кісточки.
  4. У глибоку миску складіть картопляне пюре і шматочки риби. Додайте порізану петрушку, посоліть і поперчіть, перемішайте.
  5. Сформуйте округлі биточки і, обвалявши їх в борошні, обсмажте на олії з двох боків до рум’яності.
  6. Готову страву подавайте зі шматочками лимона і соусом тартар.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал