Cалат-торт з крекерів

Cалат-торт з крекерів

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Cалат-торт з крекерів

  • солоні круглі крекери: 250 г
  • твердий сир: 150 г
  • майонез: 150 г
  • рибна консерва: 1 банка
  • яйця: 4 шт.
  • зелена цибуля: 1 пучок
  • часник: 1-2 зубчики
  • огірок: для оздоблення

Як приготувати Cалат-торт з крекерів

Готуємо так:

  1. Яйця зварити накруто. Два жовтки відкласти для оздоблення, а решту натерти на дрібній тертці і змішати з двома-трьома столовими ложками майонезу. З рибної консерви відцідити рідину, а рибу розім’яти виделкою й змішати з двом-трьома столовими ложками майонезу. Зелену цибулю помити і дрібно нарізати. Твердий сир натерти на дрібній тертці, змішати з кількома ложками майонезу та вичавленим через часникодавку часником.
  2. Викладати салат шарами в такій послідовності: крекери, яйця, знову крекери, консервована риба, дрібно порізана зелена цибуля (трохи залишити для оздоблення), крекери, твердий сир, крекери.
  3. Верхній шар салату змастити майонезом і дати настоятися мінімум дві години при кімнатній температурі і ще годину в холодильнику. А краще салат приготувати заздалегідь, щоб він настоювався 10-12 годин.
  4. Перед подачею до столу оздобити салат квіточкою зі свіжого огірка, тертими вареними жовтками та дрібно нарізаною цибулею.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Cалат-торт з крекерів

  1. Я із солодкого печива раніше готувала тільки торт. А такого салату я ще ніде не бачила і не коштувала. Подобався рецепт, бо робиться він дуже просто. Можна хоч кожен день робити. Тільки я б не додавала часник, бо не уявляю собі його в суміши із рибною консервою. Цибуля зелена сюди підходить дуже вдало.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал