Cалат-торт з крекерів
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Cалат-торт з крекерів
- солоні круглі крекери: 250 г
- твердий сир: 150 г
- майонез: 150 г
- рибна консерва: 1 банка
- яйця: 4 шт.
- зелена цибуля: 1 пучок
- часник: 1-2 зубчики
- огірок: для оздоблення
Як приготувати Cалат-торт з крекерів
Готуємо так:
- Яйця зварити накруто. Два жовтки відкласти для оздоблення, а решту натерти на дрібній тертці і змішати з двома-трьома столовими ложками майонезу. З рибної консерви відцідити рідину, а рибу розім’яти виделкою й змішати з двом-трьома столовими ложками майонезу. Зелену цибулю помити і дрібно нарізати. Твердий сир натерти на дрібній тертці, змішати з кількома ложками майонезу та вичавленим через часникодавку часником.
- Викладати салат шарами в такій послідовності: крекери, яйця, знову крекери, консервована риба, дрібно порізана зелена цибуля (трохи залишити для оздоблення), крекери, твердий сир, крекери.
- Верхній шар салату змастити майонезом і дати настоятися мінімум дві години при кімнатній температурі і ще годину в холодильнику. А краще салат приготувати заздалегідь, щоб він настоювався 10-12 годин.
- Перед подачею до столу оздобити салат квіточкою зі свіжого огірка, тертими вареними жовтками та дрібно нарізаною цибулею.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Cалат-торт з крекерів
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Я із солодкого печива раніше готувала тільки торт. А такого салату я ще ніде не бачила і не коштувала. Подобався рецепт, бо робиться він дуже просто. Можна хоч кожен день робити. Тільки я б не додавала часник, бо не уявляю собі його в суміши із рибною консервою. Цибуля зелена сюди підходить дуже вдало.