Чанахи в мультиварці

Чанахи в мультиварці

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Чанахи в мультиварці

  • баранина чи яловичина: 500 г
  • помідори: 3 шт.
  • цибулина: 1 шт.
  • картопля: 400 г
  • баклажан: 1шт.
  • солодкий болгарський перець: 1 шт.
  • часник: 4 зубчики
  • сіль, перець: за смаком
  • порізана зелень: 1 склянка

Як приготувати Чанахи в мультиварці

Готуємо так:

1. Порізати м’ясо кубиками, покласти на дно каструльки.

2.  Обдати окропом помідори, зняти шкірку. 1 помідор порізати і покласти до м’яса, інші два порізати і відкласти, посолити-поперчити м’ясо. Закрити кришку і поставити на режим “Тушкування” на 1 годину.

3.  Поки м’ясо тушкується, порізати інші овочі. Картоплю почистити, нарізати крупно. Баклажан почистити, нарізати кубиками. Цибулю, перець теж.

4.  Після того, як м’ясо протушкується, додати до нього овочі шарами: спочатку картоплю, потім цибулю, перець, баклажан. Солити-перчити за смаком. Включити режим “Тушкування” на годину.

5.  За 10 хвилин до кінця додати 2 нарізаних помідора, дрібно нарізаний часник.  Коли буде готове, перемішати все в каструльці і посипати різної зеленню.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Чанахи в мультиварці

  1. Готувала за цим рецептом.Смачно, але ці чанахи схожі на рагу, хотіла спробувати ще чанахи по-львівськи.Рецепт знайшла)))

  2. Це не чанахи а тушена картопля з м’ясом і овочами.Правда я робила без баклажанів і додала квасолі.
    Замість свіжих помідорів я дала 0,5 л. мелених томатів (закрутки на зиму).
    Та все одно страва получилася дуже смачною 😉

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал