camcumgirls
Часниковий хліб

Часниковий хліб

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Часниковий хліб

  • безглютенове борошно для хліба Shaer - 300 г.
  • дріжджі - 1 ч. ложка,
  • яйця - 1 шт. + 2 жовтки,
  • тепла вода - 110 мл,
  • часник - 3 зубці,
  • цукор - 1 ст. ложка + 0,5 ч. ложки,
  • рослинна олія - 3 ст. ложки,
  • сіль - дрібка.

Як приготувати Часниковий хліб

  1. 30 мл теплої води з’єднайте з 0,5 ч. ложки цукру і дріжджами, залиште на 15 хвилин.

  2. 80 мл води, 1 ст. ложку цукру, сіль і олію доведіть до кипіння, остудіть.

  3. У блендері з’єднайте жовтки, часник, приготовану раніше суміш і доведіть до однорідності.

  4. Все з’єднайте з опарою, підмісіть борошно.

  5. З тіста скатайте кульки, два рази змастіть їх збитим яйцем і викладіть на змащену олією поверхню.

  6. Поставте в мікрохвильову піч в режим «Конвекція» на 40 хвилин.

    Часниковий хліб за цим кулінарним рецептом можна пекти одним цілим буханцем, часник – додавати за смаком, а поверхню можна змастити часником.

Автор рецепту: Рецепт надано Українською Спілкою Целіакії. Рубрику веде лікар-дієтолог, президент Української Спілки Целіакії Ольга Наумова
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал