Інгредієнти для приготування: Часниковий хліб
- безглютенове борошно для хліба Shaer - 300 г.
- дріжджі - 1 ч. ложка,
- яйця - 1 шт. + 2 жовтки,
- тепла вода - 110 мл,
- часник - 3 зубці,
- цукор - 1 ст. ложка + 0,5 ч. ложки,
- рослинна олія - 3 ст. ложки,
- сіль - дрібка.
Як приготувати Часниковий хліб
-
30 мл теплої води з’єднайте з 0,5 ч. ложки цукру і дріжджами, залиште на 15 хвилин.
-
80 мл води, 1 ст. ложку цукру, сіль і олію доведіть до кипіння, остудіть.
-
У блендері з’єднайте жовтки, часник, приготовану раніше суміш і доведіть до однорідності.
-
Все з’єднайте з опарою, підмісіть борошно.
-
З тіста скатайте кульки, два рази змастіть їх збитим яйцем і викладіть на змащену олією поверхню.
-
Поставте в мікрохвильову піч в режим «Конвекція» на 40 хвилин.
Часниковий хліб за цим кулінарним рецептом можна пекти одним цілим буханцем, часник – додавати за смаком, а поверхню можна змастити часником.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Запіканка з домашнього сиру
-
Домашні пельмені з м’ясом
-
Торт «Наполеон»
-
Сирний малай
-
Хліб, збагачений жирними кислотами Омега–3