
“Чебуреки” з лаваша з гарбузовою начинкою
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
2
Час приготування:
35 min
Інгредієнти для приготування: “Чебуреки” з лаваша з гарбузовою начинкою
- лаваш тонкий: 2 шт.
- м’якоть гарбуза : 500 г.
- цибуля: 2 шт.
- часник: 1 зубчик
- сіль і перець за смаком
Як приготувати “Чебуреки” з лаваша з гарбузовою начинкою
Готуємо так:
- М’якоть гарбуза потерти на тертці. Цибулю і часник подрібнити.
- У невеликій кількості олії обсмажити цибулю, додати м’якоть гарбуза, довести до готовності, посолити, поперчити, додати подрібнений часник і зняти з вогню.
- З лаваша за допомогою тарілки вирізати паляниці, викласти на них начинку. Краї паляниць змастити водою і склеїти.
- Обсмажити “чебуреки” у невеликій кількості олії до утворення золотистої скоринки з обох боків. Подавати гарячими, прикрасивши зеленню петрушки.
- За бажанням у начинку можна додати варене куряче м’ясо або смажені гриби і тертий твердий сир.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Йоркширський м’ясний паштет
-
Салат из свеклы «Наполеон»
-
Сирний рулет
-
Кульки з броколі
-
Запечені шампіньйони