camcumgirls
“Чебуреки” з лаваша з гарбузовою начинкою

“Чебуреки” з лаваша з гарбузовою начинкою

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: “Чебуреки” з лаваша з гарбузовою начинкою

  • лаваш тонкий: 2 шт.
  • м’якоть гарбуза : 500 г.
  • цибуля: 2 шт.
  • часник: 1 зубчик
  • сіль і перець за смаком

Як приготувати “Чебуреки” з лаваша з гарбузовою начинкою

Готуємо так:

  1. М’якоть гарбуза потерти на тертці. Цибулю і часник подрібнити.
  2. У невеликій кількості олії обсмажити цибулю, додати м’якоть гарбуза, довести до готовності, посолити, поперчити, додати подрібнений часник і зняти з вогню.
  3. З лаваша за допомогою тарілки вирізати паляниці, викласти на них начинку. Краї паляниць змастити водою і склеїти.
  4. Обсмажити “чебуреки” у невеликій кількості олії до утворення золотистої скоринки з обох боків. Подавати гарячими, прикрасивши зеленню петрушки.

 

  • За бажанням у начинку можна додати варене куряче м’ясо або смажені гриби і тертий твердий сир.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал