
Червона квасоля в томатному соусі
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Червона квасоля в томатному соусі
- консервована червона квасоля у власному соку: 2 банки
- помідори: 4 шт.
- цибуля: 2 шт.
- часник: 2-3 зубці
- оливкова олія: 2 ст. ложки
- томатна паста: 2 ст. ложки
- зелень петрушки : 1 пучок
- кмин, коріандр, орегано, сіль, чорний мелений перець: за смаком
Як приготувати Червона квасоля в томатному соусі
Готуємо так:
- Цибулю та часник почистити, помити і дрібно порізати. У глибокій сковороді розігріти оливкову олію. Додати до олії по дрібці кмину, коріандру та орегано, а через хвилину – часник з цибулею. Пасерувати протягом кількох хвилин.
- Помідори помити та обдати кип’ятком. Зняти з них шкірку та подрібнити блендером до однорідної консистенції пюре. Квасолю відкинути на друшляк і дати рідині стекти.
- Додати помідори і томатну пасту в сковороду з цибулею і часником. Довести суміш до кипіння, посолити і поперчити за смаком. Додати квасолю і тушкувати в томатному соусі протягом 10 хвилин. Запчасти JCB
- Петрушку помити, обсушити та дрібно нарізати. Подавати до столу гарячою, посипавши зеленню петрушки.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Червона квасоля в томатному соусі
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Ситна страва до посту