camcumgirls
Червона квасоля в томатному соусі

Червона квасоля в томатному соусі

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Червона квасоля в томатному соусі

  • консервована червона квасоля у власному соку: 2 банки
  • помідори: 4 шт.
  • цибуля: 2 шт.
  • часник: 2-3 зубці
  • оливкова олія: 2 ст. ложки
  • томатна паста: 2 ст. ложки
  • зелень петрушки : 1 пучок
  • кмин, коріандр, орегано, сіль, чорний мелений перець: за смаком

Як приготувати Червона квасоля в томатному соусі

Готуємо так:

  1. Цибулю та часник почистити, помити і дрібно порізати. У глибокій сковороді розігріти оливкову олію. Додати до олії по дрібці кмину, коріандру та орегано, а через хвилину – часник з цибулею. Пасерувати протягом кількох хвилин.
  2. Помідори помити та обдати кип’ятком. Зняти з них шкірку та подрібнити блендером  до однорідної консистенції пюре. Квасолю відкинути на друшляк і дати рідині стекти.
  3. Додати помідори і томатну пасту  в сковороду з цибулею і часником. Довести суміш до кипіння, посолити і поперчити за смаком. Додати квасолю і тушкувати в томатному соусі протягом 10 хвилин. Запчасти JCB
  4. Петрушку помити, обсушити та дрібно нарізати. Подавати до столу гарячою, посипавши зеленню петрушки.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Червона квасоля в томатному соусі

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал