Чіабатта. Кулінарний рецепт

Чіабатта. Кулінарний рецепт

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Чіабатта. Кулінарний рецепт

  • борошно - 400 г,
  • сіль - 7 г,
  • сухі дріжджі - ¼ ч. ложки,
  • прохолодна вода (12-15 °С) - 300 мл.

Як приготувати Чіабатта. Кулінарний рецепт

  1. Змішайте в мисці борошно, сіль і дріжджі. Додайте воду і розмішайте тісто до однорідного стану. Затягніть плівкою і залиште бродити на 12-18 годин.

  2. Дошку присипте борошном, викладіть на неї тісто і розправте його в прямокутник розміром приблизно 20х25 см. Краї тіста уздовж довгої сторони загорніть до центру так, щоб вийшов подовгастий шматок тіста довжиною близько 30 см. Розріжте його навпіл, защипніть краї розрізів, накрийте рушником і залиште на півгодини.

  3. Переверніть тісто і перенесіть на папір для випічки, одночасно розтягуючи його до максимально можливої ​​довжини.

  4. Випікайте 30-35 хвилин при температурі 250 °С з парою (поставте каструлю з гарячою водою на низ духовки).

     

Залишити коментар

Залишити відповідь до Рожкова Елена Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Чіабатта. Кулінарний рецепт

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал