Інгредієнти для приготування: Чізкейк з журавлиною
- Для основи:
- печиво - 200 г,
- кориця - 1 ч. ложка,
- вершкове масло (розтоплене) - 60 г.
- Для начинки:
- вершковий сир - 800 г,
- цукор - 170 г,
- кукурудзяний крохмаль - 4 ст. ложки,
- яйця - 4 шт.,
- сметана - 200 г,
- цедра 1 апельсина.
- Для глазурі:
- брусниця (або журавлина) - 300 г,
- цукор - 150 г,
- вода - 150 мл,
- кукурудзяний крохмаль - 2 ст. ложки.
Як приготувати Чізкейк з журавлиною
- Печиво подрібніть, змішайте з розтопленим вершковим маслом і корицею.
- Викладіть суміш на покриту папером для випічки роз’ємну форму діаметром 24-26 см. Випікайте в духовці при температурі 175 °C протягом 10 хвилин.
- Збийте вершковий сир до кремообразного стану, додайте цукор і кукурудзяний крохмаль. Збивайте, поки не отримаєте однорідну суміш.
- Додавайте по одному яйцю і продовжуйте збивати протягом хвилини. Додайте сметану і терту цедру апельсина.
- Вилийте суміш у форму і випікайте протягом 1 години. Охолоджений чізкейк поставте на ніч у холодильник. Дістаньте пиріг з форми, викладіть на блюдо.
- Відваріть ягоди з водою і цукром протягом 5 хвилин. Кукурудзяний крохмаль, попередньо розчинений у 3 ч. ложках води перемішайте з ягодами. Постійно помішуючи, варіть до тих пір, поки глазур не загусне. За допомогою ложки викладіть глазур на пиріг. Прикрасьте ягодами.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Чізкейк з журавлиною
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Дуже цікавий рецепт, дякую! Замість вершкового сиру можна використовувати плавлений? Чи це те саме?