
Чорнослив, фарширований сиром
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Чорнослив, фарширований сиром
- чорнослив без кісточок: 25-30 шт.
- твердий сир: 250 г
- часник: 4-5 зубців
- майонез: 3-4 ст. ложки
Як приготувати Чорнослив, фарширований сиром
Готуємо так:
- Залити чорнослив кип’ятком на 15-20 хвилин, опісля відцідити і обсушити. Часник почистити і помити.
- Натерти сир на дрібній тертці, додати пропущений через прес часник і майонез. Ретельно все перемішати.
- Нафарширувати чорнослив,зробивши в ньому невеликі надрізи. Листя салату помити і висушити. Викласти їх на тарілку, а поверх викласти фарширований чорнослив.
* За бажанням, твердий сир можна замінити плавленим і додати меншу кількість часнику.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Запечений камамбер з часником і травами
-
Солодка вата в домашніх умовах
-
Салат в помідорах
-
Рибні «каштани»
-
Салат з курки та грибів «Метелик»