Десерт абрикосовий самбук

Десерт абрикосовий самбук

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Десерт абрикосовий самбук

  • абрикоси - 400 г,
  • мед - 2 ст. ложки,
  • білки 2 яєць,
  • желатин - 2 ст. ложки.

Як приготувати Десерт абрикосовий самбук

  1. Абрикоси розріжте на половинки, видаліть кісточки, залийте водою і варіть близько 25 хвилин після закипання. Воду злийте, залишивши близько 100 мл, а абрикоси перетріть через сито. Остудіть.

  2. Желатин залийте 100 мл холодного абрикосового відвару, дайте набрякнути близько 30 хвилин, а потім на повільному вогні повністю розчиніть (не кип’ятіть).

  3. Остигле абрикосове пюре з’єднайте з медом.

  4. Яєчні білки збийте міксером в густу піну, додайте в абрикосову масу, перемішайте. Тонкою цівкою введіть желатин, розлийте по креманках і поставте в холодильник до повного застигання.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал