Десерт “Санта”
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Десерт “Санта”
- йогурт: 350 г.
- журавлина: 150 г
- груші: 2 шт.
- грецькі горіхи: 70 г
- кукурудзяні пластівці: 50 г
- цукор: 1 ст. ложка
- лимонний сік: 1 ст. ложка
- різнокольорова мастика для декорування
Як приготувати Десерт “Санта”
Готуємо так:
- Груші помити, почистити і нарізати кубиками. Перемішати з журавлиною та цукром і варити 3 хвилини. Коли фрукти охолонуть, перемішати їх з йогуртом.
- Грецькі горіхи та кукурудзяні пластівці подрібнити і перемішати.
- Краї келихів змочити лимонним соком і декорувати цукром. Фруктово-йогуртову масу викласти в келихи, зверху посипати горішками з пластівцями і поставити в холодне місце на 30 хвилин.
- Прикрасити десерт ягодами журавлини і сніговичком з кондитерської мастики.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Полунично-сирний десерт
- Яблука в кавуново-динному соку
- Ягідний мус
- Бананове желе з шоколадом
- Сирники с полуницею