Десерт “Дід Мороз”

Десерт “Дід Мороз”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Десерт “Дід Мороз”

  • йогурт: 350 г.
  • журавлина: 150 г
  • груші: 2 шт.
  • грецькі горіхи: 70 г
  • кукурудзяні пластівці: 50 г
  • цукор: 1 ст. ложка
  • лимонний сік: 1 ст. ложка
  • різнокольорова мастика для декорування

Як приготувати Десерт “Дід Мороз”

Готуємо так:

  1. Груші помити, почистити і нарізати кубиками. Перемішати з журавлиною та цукром і варити 3 хвилини. Коли фрукти охолонуть, перемішати їх з йогуртом.
  2. Грецькі горіхи та кукурудзяні пластівці подрібнити і перемішати.
  3. Краї келихів змочити лимонним соком і декорувати цукром. Фруктово-йогуртову масу викласти в келихи, зверху посипати горішками з пластівцями і поставити в холодне місце на 30 хвилин.
  4. Прикрасити десерт ягодами журавлини і сніговичком з кондитерської мастики.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал