camcumgirls
Десерт до 8 березня «Райська насолода»

Десерт до 8 березня «Райська насолода»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Десерт до 8 березня «Райська насолода»

  • бісквітний корж - 1 шт.,
  • яєчні жовтки - 6 шт.,
  • цукор - 150 г,
  • молоко - 0,5 л,
  • зварена міцна кава - 100 мл,
  • чорний шоколад - 100 г,
  • малиновий лікер (або сироп) - 100 мл,
  • ром - 50 мл,
  • ваніль - 1 стручок,
  • борошно - 50 г.

Як приготувати Десерт до 8 березня «Райська насолода»

  1. Приготуйте заварний крем. У каструлю налийте 400 мл молока, додайте ваніль і закип’ятіть. Ваніль дістаньте, більше вона вам не знадобиться.

  2. Розітріть жовтки з цукром, додайте борошно і влийте тонкою цівкою 100 мл молока.

  3. У жовткову масу влийте трохи гарячого молока, постійно помішуючи. Вилийте жовткову масу в каструлю з молоком і, постійно помішуючи, нагрівайте до того часу, поки крем не набуде консистенції густої сметани.

  4. Готовий крем перекладіть в чисту миску, накрийте харчовою плівкою.

  5. У зварену каву додайте ром. Шоколад розтопіть на водяній бані. Женские ботинки Львов

  6. Крем розділіть на 2 частини: в одну додайте шоколад, перемішайте.

  7. За допомогою форми виріжте кола з бісквітних коржів.

  8. Викладіть десерт шарами. На дно стакана викладіть бісквітний кружок, просочіть його малиновим сиропом. Поверх викладіть шоколадний крем. Далі – бісквітний кружечок, просочіть його кавою, і в кінці – білий крем.

  9. За допомогою кондитерського мішка прикрасьте десерт кремом.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Десерт до 8 березня «Райська насолода»

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал