
Десерт до 8 березня «Райська насолода»
Інгредієнти для приготування: Десерт до 8 березня «Райська насолода»
- бісквітний корж - 1 шт.,
- яєчні жовтки - 6 шт.,
- цукор - 150 г,
- молоко - 0,5 л,
- зварена міцна кава - 100 мл,
- чорний шоколад - 100 г,
- малиновий лікер (або сироп) - 100 мл,
- ром - 50 мл,
- ваніль - 1 стручок,
- борошно - 50 г.
Як приготувати Десерт до 8 березня «Райська насолода»
-
Приготуйте заварний крем. У каструлю налийте 400 мл молока, додайте ваніль і закип’ятіть. Ваніль дістаньте, більше вона вам не знадобиться.
-
Розітріть жовтки з цукром, додайте борошно і влийте тонкою цівкою 100 мл молока.
-
У жовткову масу влийте трохи гарячого молока, постійно помішуючи. Вилийте жовткову масу в каструлю з молоком і, постійно помішуючи, нагрівайте до того часу, поки крем не набуде консистенції густої сметани.
-
Готовий крем перекладіть в чисту миску, накрийте харчовою плівкою.
-
У зварену каву додайте ром. Шоколад розтопіть на водяній бані. Женские ботинки Львов
-
Крем розділіть на 2 частини: в одну додайте шоколад, перемішайте.
-
За допомогою форми виріжте кола з бісквітних коржів.
-
Викладіть десерт шарами. На дно стакана викладіть бісквітний кружок, просочіть його малиновим сиропом. Поверх викладіть шоколадний крем. Далі – бісквітний кружечок, просочіть його кавою, і в кінці – білий крем.
-
За допомогою кондитерського мішка прикрасьте десерт кремом.
вроде и простой рецептик,но в тоже время просто шедеврально!!!!!!!!
о, хотела бы я попробовать, очень вкусно а вид